top of page

Draagzorg Andra

In september 2021 ben ik gestart met de opleiding tot draagconsulent. In mijn vak als kraamverzorgende komt dragen vaak voorbij. Met vragen van de client, maar ook als advies om te gaan dragen. Alleen wist ik er te weinig van.
Inmiddels heb ik geleerd dat dragen meer is dan alleen maar "iets" met hechting. Dragen is ook heel goed voor de mentale en fysieke ontwikkeling van je kleintje. Dragen is heel natuurlijk en belangrijk dat je dat op een goede, ergonomische manier doet.
Boven alles is het echt heerlijk om te dragen en gedragen te worden!
Op 16 oktober 2021 heb ik de cursus afgerond en mag ik mij draagconsulent noemen. Wat kan je van mij verwachten?

Natuurlijk persoonlijke aandacht en draagzorg op maat. Misschien weet je precies hoe en waarmee je wilt dragen, omdat je dat gezien of gehoord hebt. Of je hebt een doek cadeau gekregen. Het kan ook zijn dat je het helemaal nog niet weet, maar het je vooral heerlijk lijkt om te dragen. Of omdat je kindje onrustig is en veel bij jou of je partner wilt zijn. 

Tijdens een telefonische intake maken we kennis en bespreken we je wensen rondom het dragen.
Vervolgens maken we een afspraak voor een passend consult.
De consulten vinden altijd plaats bij jullie thuis, dit is een vertrouwde omgeving voor degene die gaat knopen en voor het kindje. De techniek van het knopen oefenen we altijd met een draagpop. De doeken om mee te oefenen neem ik mee. 
 


 Consult Leren knopen   ( 1,5 uur)
              
Tijdens dit consult Leer je knopen met een geweven of een elastische doek. De technieken zijn voor beide doeken anders. Aan het einde van het consult heb je de techniek onder de knie en kan je veilig je kindje ergonomisch dragen.

De kosten zijn
€ 60,00 voor 1 persoon
€ 80,00 voor 2 personen
Neem voor meer informatie of een afspraak contact op.

Mission

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Vision

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

bottom of page