Tot snel!
  • Facebook Black Round
Contactgegevens
 Telefoon 24/7 bereikbaar
06-34826257 / 06-10920522
 
Email                                                       KVK-nummer 60359285
info@kraamzorgandra.nl                  AGB-code   33-006191          

Andra

Mijn naam is Andra Schouwenburg, ben geboren in 1973. Ik ben getrouwd en heb 2 geweldige dochters! 

 

Als meisje van 4 liep ik rond in een verpleegsterspakje en zei dat ik zuster van de baby's wilde worden. Op mij 19e starte ik met de opleiding voor A-Verpleegkundige. Tijdens mijn opleiding liep ik acht maanden stage op de kraamafdeling. Ik vond dat een geweldig tijd en ben daarom gestart met de opleiding voor kraamverzorgende.

 

In 1998 behaalde ik mijn diploma en heb vervolgens een paar jaar bij het kraamcentrum gewerkt.

 

Nadat ik zelf moeder werd, bleek uiteindelijk dit beroep moeilijk te combineren met mijn gezinsleven. Ik heb een aantal jaren in een winkel gewerkt, maar de kraamzorg bleef trekken.

Op het moment dat de meiden zelfstandiger werden, besloot ik weer terug in het vak te gaan.

 

Inmiddels was er het een en ander veranderd in het geven van de zorg en heb ik gekozen om als zelfstandige verder te gaan. Het geeft mij de ruimte om de zorg te geven die een gezin nodig heeft. Dat vind ik namelijk erg belangrijk. Professionele kraamzorg met een persoonlijk tintje!

         Sabrina

 

 

Hallo allemaal!

Mijn naam is Sabrina, ik ben 34 jaar en moeder van 3 jongens. Momenteel loop ik stage bij Andra. 

Inmiddels 9 jaar geleden werd ik moeder van mijn oudste zoon, waarna niet lang erna min 2e en 3e zoon geboren werden. Bij al mijn kids vond ik de kraamperiode een ontzettend bijzondere tijd! Daarom koos ik heel bewust 2,5 jaar geleden voor de opleiding verzorgende IG met specialisatie Kraamzorg. Zodat ik mijn droom om zelf in de kraamzorg te kunnen  werken kan verwezenlijken

Ik vind het een eer om deel uit te mogen maken vaneen bijzondere tijd en als kraamverzorgende in opleiding mag leren en ervaring op mag doen bij cliënten van Andra..

Ik heb er super veel zin in en hoop u gauw te zien!